Voorlezen is goed… Help mee !

Picture 3

Als je iets nieuws begint heb je soms hulp nodig van je vrienden. 9 september 2009 verschijnt het eerste nummer van EntoenEntoen, een maandblad met de allerbeste voorleesverhalen (om voor te lezen aan kinderen tot 6 jaar ). Behalve een startsubsidie van de stichting lezen en heel veel medewerking van de kinderboekenuitgeverijen is de grootste uitdaging op dit moment bekend maken dat we er zijn en dat je vanaf nu al een abonnement kunt nemen of kado geven via de website.

Er zijn natuurlijk grotere problemen in de wereld maar het promoten van voorlezen aan jonge kinderen is een goed streven.

Met een sympathiek initiatief hoop je op medewerking van je vrienden maar dit overstijgt onze hoogste verwachtingen. De abonneecampagne en het design van de website zijn gratis gemaakt door Proximity en de actie site gebouwd door Everybodywebby. We hebben op dit moment een bannercampagne lopen op het netwerk van IlseMedia, PcM Uitgevers en Boomerang en dat werkt ! De aanmeldingen van nieuwe abonnee’s komen dagelijks binnen. Banners kunnen dus nog steeds goed werken ! hoge conversie percentages  ! En eind deze maand doen we met Super de Boer ook nog een grote actie.

We werken er nu bijna 9 maanden aan met een klein team en krijgen daarvoor geen vergoeding of salaris. We hebben sowieso afgesproken dat de eventuele winst de komende jaren in het verbeteren en promoten van het tijdschrift en de website gaat.

Ik heb een paar vragen ?

  1. Is je eigen zoon of dochter binnenkort jarig, je neefje of nichtje of je buurjongen of buurmeisje. Geef een abonnement kado op entoenentoen !
  2. Kunnen we een actie doen met een speciale aanbieding voor alle medewerkers van jou bedrijf ?
  3. Kunnen we een actie doen met een speciale aanbieding voor alle klanten van jou bedrijf ?
  4. We hebben beperkte ruimte om te adverteren in de eerste nummers ?

We hebben geen advertentieverkopers en geen marketingmensen in dienst, we gaan jullie dus niet bellen en lastig vallen. Dus kunnen jullie ons bellen a.j.b.  😉

Tags: , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: