Zelf ben ik meer een bier en vodka man, dus ….

 

Wanneer proef je wijn voordat je ‘m koopt ? Hoe weet je of wijn lekker is. We kennen allemaal het fenomeen dat je de wijn die je van vakantie mee terug naar huis neemt heel anders smaakt.

Allereerst even duidelijk maken dat ik geen kenner ben, geen verzamelaar, geen wijnkelder heb of iets wat er op lijkt. Wijn drink ik vooral als ik in een restaurant ben en onregelmatig thuis.

Als je op het advies van de bediening af gaat en vooral eerlijk bent als iemand je vraagt of de wijn lekker was dan ben je er eigenlijk al. Er is namelijk een nieuwe service waarme je exact dezelfde wijn die je in het restaurant hebt gedronken met 1 SMS thuis bezorgd kunt krijgen (helft restaurant tarief)

In samenwerking met belangrijke groothandels en de aangesloten restaurants zit er straks een unieke code op elke fles wijn die meedoet aan deze service. Als je die code via SMS naar 4488 stuurt wordt er een doosje met 3 of 6 flessen naar je huis gestuurd.

Betalen kan online als je thuis bent. Staat natuurlijk ook stoer als je indruk wlt maken op je date …
Wil je meer weten neem kontakt op met mijn vrienden Jorrit Kreek , Sander Koppelaar of Bart Grol. Ze zijn druk met het testen deze maand en lanceren begin volgend jaar.

Advertisements

Tags: , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: