Joep Bertrams is nieuw …

Via mijn vriend, zwager en kunstschilder Jacques Gregoire heb ik een aantal weken geleden kennis gemaakt met de tekenaar en kunstenaar Joep Bertrams. Ik was zelf eigenlijk vooral bekend met zijn “politieke” tekeningen in het Parool.

Tijdens het gesprek wordt duidelijk dat hij veel meer de animatie en bewegende kant is opgegaan. Los van actualiteit en politiek.

Joep is een autodidact op het gebied van flash animaties maar heeft op dit gebied ook duidelijk veel talent. Maar een van de issues is dat een animatie minstens 10x zoveel tijd vergt als een tekening. Aangezien Joep 6 tekeningen per week maakt voor Het Parool en 1x per week voor Nova een animatie maakt blijft er weinig tijd over. Toch heeft hij inmiddels een aanzienlijk aantal prachtige en zeer gevarieerde animaties gemaakt.

Zijn nieuwste versie’s noemt hij “Dilemma’s” , De kijker kan zelf meerdere malen kiezen welke kant de animatie op gaat. Meer zien ? Op dit moment is er een tenstoonstelling in Galerie Metis in Amsterdam van zijn animaties of check zijn website

Of ga bijvoorbeeld dinsdag 21 oktober naar het Parool Theater voor een avond Oud Zeer

Advertisements

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: