Stadsmens of natuurmens ?

Soms ontmoet je iemand waarvan het vreemd is dat je elkaar niet al jaren eerder hebt ontmoet. Rob van Bracht is een multi-talent en een doorzetter die ik dit jaar pas beter heb leren kennen.

Rob is iemand die meerdere talenten combineert alsof het de gewoonste zaak van de wereld is. Hij is o.a. branding director, creative consultant, bladengoeroe, ondernemer en nu dus ook fotograaf.

Een prachtig boek met foto’ s over de skytrain in Bangkok heeft ertoe geleid dat er een tentoonstelling is in een vooraanstaande gallerie en dat allerlei instanties uit Bangkok interesse in hem hebben getoond. Niet de meest logische eerste stap voor een fotograaf toch ?

Mensen kan je al lang niet meer in hokjes kunt stoppen. Mensen hebben meerdere talenten en zijn onderhevig aan momenten en fase’s in hun leven. Zelf heb ik nagenoeg mijn hele carriere commerciele management functies gehad maar heb inmiddels veel meer affiniteit met het opzetten van new business en creatieve processen. Ook prive ben ik aan de ene kant helemaal gelukkig dat ik weer in Amsterdam woon, maar net zo blij met het vooruitzicht om straks de hele winter in Australie en Nieuw Zeeland buiten door te brengen in shorts en op m’n Birckenstocks. Ben ik nu een stadsmens of een natuurmens ? Wie het weet mag het zeggen.

Tags: , , , , ,

4 Responses to “Stadsmens of natuurmens ?”

 1. jorrit Says:

  ben je niet gewoon een mensmens…..

 2. Edith Says:

  wie kan mij aan het isbn nummer van New Bnagkok helpen? Of vertellen waar het boek te koop is? Ik wil het oemen in de newsletter van NTCC, maar kan niets vinden. Bij AMFI hebben ze nog noiooit van Rob Lucas gehoord.

 3. vetteshittv Says:

  fotograaf heet rob van bracht , rob@breinstomer.nl

 4. Elsbeth Eilander Says:

  even terug linken;-)
  http://www.molblog.nl/bericht/merkvis/#reacties

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: