Handel is handel

Natuurlijk willen we met Vetteshit graag mooie en spectaculaire dingen maken. Opvallend, vernieuwend, prijswinnend etcetera…..

Toch komt er af en toe een simpel idee langs waar je meteen van ziet … dit zal de wereld niet veranderen. Het is niet echt vetteshit maar we kunnen we er wel gewoon geld mee verdienen. Onder het mom van “de huur van ons grachtenpand moet ook worden betaald” doen we het dan toch.

Je kent ze wel. De DVD’s bij Blokker en Free Record Shop met openhaard beelden of zonsondergangen die je op je TV als screensaver kunt zetten in een continous loop.

David ( ex-stagiar van Yune ) kwam tijdens een borrel op kantoor op het idee om slapende katten te filmen en die achter elkaar te monteren. Genoeg katten liefhebbers en katten haters over de hele wereld. Dus maken dat ding.

Volgende keer als je bij de Blokker of V&D langs loopt denk dan even aan ons als je de CATSonTV DVD ziet liggen. Het kan sowieso geen kwaad om daar eens te komen en dat geldt ook voor de Huishoudbeurs de Autorai en de Libelle zomerweken….

Advertisements

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: