NL Tracks, aftellen begonnen !

logo NL Tracks

Nog 4 weken, nou zeg maximaal 6 weken maar dan gaat de beta versie Live van NLtracks.nl.

Gisteren hebben we de knop van de tijdelijke website alvast omgezet. Naast het verzinnen van het idee, het bijbehorende businessplan, het bouwen van het platform, het voorbereiden van de lancering, het sluiten van contentdeals de afgelopen maanden is nu de belangrijkste fase aangebroken. De definitieve keuze van de redactionele formule, het uitwerken van logo’s en huisstijl, testen of alles werkt en natuurlijk het vinden van het goeie team.

We zoeken een Uitgever voor marketing en sales en een Sitemanager voor het managen van de interfaces met partners en het runnen van de site. Die zoektocht wordt begeleid door Born4jobs. Een partij met veel ervaring in de media en entertainment industrie, ze werken snel en op no cure no pay basis. Van startersniveau tot management functies. Gisteren hebben we de eerste kandidaten gezien en vandaag weer een paar. Very impressed to say the least. Goeie mensen vinden kan dus toch nog steeds gelukkig.

Prima voor ons dat bij de “traditionele” partijen in de muziekindustrie steeds meer gereorganiseerd wordt. En geloof het of niet met name aan de online kant, onder het motto er wordt online toch niet betaald voor content. NL Tracks gaat het tegendeel bewijzen, maar we nemen daarvoor wel de tijd.

Tags: , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: