Verdienen met Muziek online ? als ‘t maar werkt !

We zijn voor een opdrachtgever inmiddels al weer een half jaar aan de slag om een muziek en video platform te bouwen en te lanceren. Het unieke is dat we samenwerken voor techniek en content met 10 verschillende partijen in Nederland. Bij mijn zoektocht de afgelopen maanden langs allerlei partijen ben ik positief verrast over wat er allemaal al kan online en hoeveel partijen in echte niches zijn gedoken.

Ik wil er even 2 uitlichten:

yamelo.com(Youtube content op een unieke manier gepresenteerd), mobilaria(via Tunin.fm hoge kwaliteit radio op je mobiel).
Prima partijen, relatief klein dus zeer slagvaardig, met een technische oplossing die werkt !

En daar ligt een van de kansen voor dit nieuwe platform. Hoe vaak werkt iets nog niet voor firefox of safari of MAC users of de verkleerde flash player of … of… of… vul maar in uit eigen ervaring. Op dit nieuwe platform kan je lekker luisteren of kijken naar muziek en het WERKT ! Dat klinkt online toch nog altijd ambitieus, en daar ligt vaak het probleem bij nieuwe initiatieven. Te snel online gezet en te weinig getest.

We zoeken overigens nog een uitgever ( marketing en sales) een webmanager ( development en managen alle partner interfaces).Weet je iemand of ben je zelf nieuwsgierig stuur even een e-mail

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: